DOLAR 32,2716 0.08%
EURO 34,7658 -0.05%
ALTIN 2.406,56-0,10
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’de Şampiyonluk İçin Sıkı Yönetim İlan Edildi
  • Spor Tv Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’de Şampiyonluk İçin Sıkı Yönetim İlan Edildi

Fenerbahçe’de Şampiyonluk İçin Sıkı Yönetim İlan Edildi

ABONE OL
Mart 1, 2024 17:04
Fenerbahçe’de Şampiyonluk İçin Sıkı Yönetim İlan Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknik Direktör İsmail Kartal, Futbolcularla Maksimum Verim İçin Çalışıyor

Fenerbahçe, Ankaragücü yenilgisiyle hedeflediği kupa yarışından elendi. Bu nedenle Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında hata yapılmaması için adeta sıkıyönetim ilan edildi. Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularından maksimum verim almak için her yolu deniyor. Toplu ya da bireysel toplantılar düzenleyen Kartal, video analizlerle onlara eksiklerini gösteriyor.

Kaptanlar ve Yönetim de Seferber

Takım kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşlarıyla motivasyon konuşmaları yapıyor. Yönetim ise futbolculardan uyku düzenlerine ve beslenmelerine dikkat etmelerini istedi. Dinlenmiş şekilde antrenmanlara gelmeleri gerektiği vurgulandı. Özel hayat konusunda da uyarılar yapılıyor.

Sezon sonuna kadar disiplinden taviz verilmeyecek olan Fenerbahçe’de, konsantrasyon eksiği gözlenen futbolcular uyarılacak. Düzelmeme durumunda ceza uygulaması devreye girecek. Sarı-lacivertli yönetim, adeta kamp havasında olan Samandıra’da sürekli hazır bulunuyor. Yönetici Ahmet Ketenci tesislerde sürekli olarak bulunurken, Başkan Ali Koç da İsmail Kartal ile sürekli iletişim halinde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.