DOLAR 32,5903 0.34%
EURO 34,8096 0.2%
ALTIN 2.497,020,52
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan’ın Aynalara Bakış Açısı

Fatih Arslan’ın Aynalara Bakış Açısı

Genç Girişimci Fatih Arslan sadece ayna üreten değil, mobilya ve aksesuarları aynalarla uyumlu bir şekilde birleştiren, farklı bakış açısına sahip gerçek bir sanatçıdır.

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:26
Fatih Arslan’ın Aynalara Bakış Açısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Girişimci Fatih Arslan sadece ayna üreten değil, mobilya ve aksesuarları aynalarla uyumlu bir şekilde birleştiren, farklı bakış açısına sahip gerçek bir sanatçıdır. Özellikle aynadan oluşturulan saatler zamansız denilebilecek bir lüks ve moderniteye sahiptir.  Öyle ki, bu tasarımları fark eden “Temizlik Avcısı” programından tanıdığımız Kadir Ezildi, bu temiz ve zarif görüntüye hayran kaldı ve kendi evini Ayna Merkezi’nin özel tasarımları ile donatıldı. Memnuniyetini ve hayranlığını sosyal ağlarda dile getirdi.

Fatih Arslan, “Genelde insanlar aynaları sadece kendi yansımalarını görmek için kullanırlar ama biz yeni tasarımlarımızla bu algının ötesine geçmek istedik” diyor. İnsanlar aynaları mobilya ve çeşitli aksesuarlarla birleştirerek hem evlerinde hem de mağazalarında bu şıklığı ve mekânı yansıtabilecekler.

Sanatçının tasarımlarında; Duvar kaplaması için özel aynalar, elmas aynalar, konsol aynaları, saat aynaları, iç aynalar, makyaj aynaları gibi birçok ürün çeşidi bulunmaktadır. Müşterilerin özel isteklerine göre yeni tasarımlar üretmeye devam etmektedir. 30 yıldır müşterilerine hizmet veren ayna merkezi, Fatih Arslan’ın aynalarının yarattığı illüzyonlarla başarılı projelere imza atıyor.

Ayna tasarımları Fatih Arslan ile başka bir boyut kazanıyor

Ergonomik ve dekoratif tasarımı ile her zaman dikkatleri üzerine çekmiştir. Aile tarafından işletilen ayna merkezi genel müdürü olan Fatih Arslan, şirketin tasarımcılığını da üstlendi. Ailesinin desteğiyle kendini daha iyi bir yerde bulacağı ve işini büyüteceği açık olan sanatçı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Fatih Arslan, aynaya istenilen şekli vermek için en son teknik araç ve gereçleri kullanmaktadır.

Fatih Arslan genç bir girişimci olarak bugün geldiği noktada dekorasyon dünyasının en özel isimlerinden birisidir.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.