DOLAR 32,4525 0.12%
EURO 34,4853 -0.04%
ALTIN 2.474,22-0,35
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enes Albayrak Kimdir?

Enes Albayrak Kimdir?

ABONE OL
Ocak 2, 2023 09:26
Enes Albayrak Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enes Albayrak hayatı ve biyografisi ile öyle ilgi çekiyor ki, okudukça bir kez daha okumak istiyor insan.

Tam bir idol olabilecek kapasitede Anadolu’nun mucit çocuğu da diyebiliriz.

Bu gün size doğunun güneşi olarak kendinden söz ettiren, kendisini sorunlu olan sektörlerdeki çözümlere adamış, bir ülke için temel dinamik olarak üretimi benimsemiş Enes ALBAYRAK ile kısa bir röportaj yaparak sizlere tanıtmak istedim.

Yenilikçi fikir ve projeleri ile sürekli dikkat çeken paylaşımları ile adından söz ettirmekte ve dikkatleri üzerine çekmektedir.

Yaptığı projelerle merak konusu olan Enes Albayrak;

2012 yılı lise yıllarımda yalnızlıkla geçen bir hayatım vardı. İçerisinde bulunduğum durum kendimi bulmama fırsat oldu. Lise yıllarımda geçen boş vakitlerimde her zaman kendime örnek aldığım Serdar Kılıç ağabeyimi önder edindim. İlk keşfim “keşif maceramın en uygun mekânının doğa, en uygun hissinin yalnızlık olduğunu” bulmam oldu.

En güçlü yönlerimi birleştirerek çeşitli sektörlerde yer alan ürünlerle ilgili eksiklikler bulur en uygun fiyata en yeni özellikler ekler üretmenin yollarını aradım ve aramaya da devam ediyorum.

Zamanın meşgalesi hayatın zorlu koşullarıyla mücadele olduğum her an benim için birer kıymetli hazineydi bilirdim en kıymetli inovatif fikirler en zor vakitlerde çıkardı.

Konfor alanından çıkmadan yenilik yapamayacağım, bir şeyler üretemeyeceğimin farkına vardığımdan beri, zorlu geçen her vakitte eksikliklerimi bulup giderme yoluna gittim. Hayatın zor olan her yönünü düşünerek durmaksızın en çok ihtiyaç duyulan sektörün en uygun maliyet ile yapmanın yollarını aradım ve birçok konuda yeni keşiflerim oldu.

Girişimci dediğim her proje kişisi hayatta bir eksikliğin çözümünü üretmiş kişilerdir. Tam bu nokta sınırdır çözüm tutar, başarı gelir ve sonuç eksikliğin giderilmesi olur.

“Geçen zamanın en değerli gelişim noktası, yapmaktan keyif aldıklarının en iyisini yapmak için uğraştığın çabalar bütünüdür.”

Enes Albayrak Neler yapmıştır?

Genç Girişimci Diş Hekimi Enes Albayrak 1998 yılında Erzurum’da doğmuştur. Genç girişimci dış hekimi 2012 yılından beri 8 sektörde 8 farklı marka, 3 dalda yer alan şirketlerinin kurucusudur.

2012 yılında enerji sektöründe başlattığı projesini 2017 yılında şirketleştirmiştir. 2018 yılında Atatürk üniversitesi Diş Hekimliği fakültesine başlamıştır.

2019 yılının ilk yarısında ilk şubesini açmış 2. Yarısında çeşitli sektörlerde 3 marka kurmuştur.

2020 yılında ( pandemi ) döneminde geliştirdiği yerli dezenfeksiyon cihaz ve ürün çeşitleri ile ilk ar-ge ürününü ticarileştirmiştir.

Pandemi döneminin 2. Yarısında sağlık, enerji, inşaat, elektronik alanlarında patentlenebilir cihaz ve projeler üreterek Ar-Ge alanındaki çalışmalarını devam ettirmiştir.

2022 yılında eczane teknikerliği, dış hekimliği asistanlığı ön lisans bölümlerinden mezun oldu.

2022 yılının 2. Çeyreğinde ” Dünya’nın en iyi dış hekimi Enes Albayrak” olarak tescil edildi ve diş hekimliği kariyer hayatına günümüz itibariyle de devam etmektedir.

Ayrıca Enes Albayrak Duvara boya gibi uygulanan Güneş gibi evinizi ısıtan kızılötesi karbon boyanın da mucididir.

Kaynak: https://www.SektorNews.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.