DOLAR 32,3291 0.23%
EURO 35,0841 -0.15%
ALTIN 2.300,501,02
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elif LAÇİN: "Liderinin yanında Elif gibi dik" Sloganıyla 2023 Seçimlerinde Aktif Rol Alıyor
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • Elif LAÇİN: "Liderinin yanında Elif gibi dik" Sloganıyla 2023 Seçimlerinde Aktif Rol Alıyor

Elif LAÇİN: "Liderinin yanında Elif gibi dik" Sloganıyla 2023 Seçimlerinde Aktif Rol Alıyor

ABONE OL
Ocak 16, 2023 07:08
Elif LAÇİN: "Liderinin yanında Elif gibi dik" Sloganıyla 2023 Seçimlerinde Aktif Rol Alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18’li yaşlarında partisinde ve ülkesinin siyasi çalışmalarında gönüllü hizmet veren, sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Elif LAÇİN, 2023 AK Parti’nin gençlik misyonunda, genç jenerasyon milletvekili adayları arasında aktif siyasete adını yazdırdı

LAÇİN: “Türkiye‘nin ufkunu karartmak için eylemlere girişecekler. Biz ise her zaman doğruyu söyleyeceğiz ve göstereceğiz liderimizin yanında Elif gibi dik” sözleriyle duyurdu.

AK Parti ilk seçimi kazandığı günden bu yana hedeflerinin 2023 yılı olduğunu belirtirken, bu süreçte, Türkiye’nin 100. yılında gençlerin aktif rol alacağını belirtmişlerdi. Elif LAÇİN: “Gençler, liderinin yanında. Liderimin yanında Elif gibi dik duracağım” diyerek siyaset hedeflerine ve arenasına adım attığını belirtti. Elif LAÇİN, bu durumda Türkiye’nin 100. yılında milletvekili A. Adayı yolunda ilerleyecek.

Genç siyasetçi Elif LAÇİN: “Gün kişisel hesaplaşmaların günü değil, gün geçmiş kırgınlıkların ve farklılıkların günü değil, gün yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Gün, layık olmadıklarımıza dur demek için, kuvvetlenme günüdür. Tarih güçlü Türkiye’nin 100. yılına ve ülkemize sahip çıkma günüdür. Hep birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, çalınmadık kapı, ulaşılmadık kimse bırakmadan çalışma günüdür. Ben ülkem, halkım ve parti misyonum için cansiperane çalışacağım” diye konuştu.

Peki Elif LAÇİN Kimdir?

Elif laçin 1994 Bayburt doğumludur. Uzun yıllardır İstanbul’da yaşamaktadır. Laçin ailenin tek kız çocuğudur. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunudur. Genç yaşına rağmen uzun süredir birçok sektörde ticari faaliyetleri bulunan bir iş kadınıdır. İş hayatının yanı sıra politika ile ilgilenmektedir. Siyasi görüşü çerçevesinde AK Parti bünyesinde aktif görevler almıştır Üst düzey siyasetçiler tarafından da sevilen Aynı zamanda Sosyal medyada geniş çaplı kitleye sahip olarak gençlere örnek olmaktadır .

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.