DOLAR 32,5590 0.16%
EURO 34,8754 -0.33%
ALTIN 2.436,690,04
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Derin bir iz bırakmasın!’ diyenler için:  Neutrogena Sivilce Karşıtı+
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • ‘Derin bir iz bırakmasın!’ diyenler için: Neutrogena Sivilce Karşıtı+

‘Derin bir iz bırakmasın!’ diyenler için: Neutrogena Sivilce Karşıtı+

Cilt bakım markası Neutrogena, ürün gamına yeni bir aile daha ekledi. Sivilce Karşıtı+, sivilce sorunları olan yetişkinler için geliştirildi. Yüz temizleme jeli ve serumdan oluşan yeni aile, sivilce oluşumunun engellenmesi ve sivilce izlerinden kaynaklı leke görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 09:43
‘Derin bir iz bırakmasın!’ diyenler için:  Neutrogena Sivilce Karşıtı+
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her geçen gün portföyüne eklediği yeni ürünlerle güzellik ve bakım dünyasını buluşturan Neutrogena, sivilcelerle mücadele için ürün gamına yeni bir aile ekledi: Sivilce Karşıtı+.

Yüz temizleme jeli ve günlük serumdan oluşan yeni Neutrogena Sivilce Karşıtı+ ailesi dermatologlarla birlikte geliştirildi. Bunun yanı sıra dermatologlar tarafından önerilen Neutrogena Sivilce Karşıtı + temizleme jeli ve günlük serumun içeriğinde BHA (Salisilik asit), AHA (Glikolik ve Mandelik asit) ve PHA (Glukonolakton) yer alıyor. Bilim insanları sivilcelenmeye yatkın olan ciltlerde maksimum etkinliği optimal yumuşaklık ile dengelemek için asit oranını dikkatle seçti. Buna göre Neutrogena Sivilce Karşıtı+’ın içeriğinde %0,5 oranında gözenekleri sebumdan arındıran BHA, %7,5 oranında cildi yenilemek için derinlemesine temizleyen AHA, %2,5 oranında soyucu etkisiyle gözenekleri temizleyen ve cilt dokusunu geliştirmeye yardımcı olan PHA bulunuyor.

Sivilce sorunları olan 18-25 yaş ve 25 yaş üzeri yetişkinler için geliştirilen Sivilce Karşıtı+ ailesi ürünleri yeni sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor, cilde parlaklık veriyor, cilt yüzeyini pürüzsüzleştiriyor. Bütün bu etkilerinin yanı sıra, sivilceli ciltlerin en önemli sorunu olan sivilce izleri görünümünün azalmasına destek oluyor.

Sivilce Karşıtı + temizleme jeli ve günlük serumun sabah ve akşam birlikte kullanılarak bütün bir rutin oluşturulması çok önemli. Bu rutin ile bir haftada arınmış bir cilde sahip olmak mümkün.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.