DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEDEMAN’DA SÖMESTİR TATİLİ KEYFİ

DEDEMAN’DA SÖMESTİR TATİLİ KEYFİ

ABONE OL
Mart 22, 2022 12:20
DEDEMAN’DA SÖMESTİR TATİLİ KEYFİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dedeman Hotels & Resorts International, doğa ve tarih tutkunu misafirlerine Park Dedeman Denizli ve Park Dedeman Eskişehir otellerinde keyifli bir ikinci yarıyıl tatili fırsatı sunuyor. Yoğun bir eğitim döneminin ardından baharın gelişiyle canlanan doğanın en güzel zamanlarına denk gelen tatilde her iki otel de başta çocuklar olmak üzere tüm konuklarına benzersiz bir konaklama keyfi vaat ediyor.

 

Park Dedeman Denizli’den 0-12 yaş çocuklara ücretsiz konaklama

Park Dedeman Denizli, ikinci ara yıl tatilinde aileleriyle konaklayacak 0-12 yaş çocukları ücretsiz ağırlayacak. Ayrıca, sömestir tatilinde Park Dedeman Denizli’de konaklayacak tüm çocuklara otel girişinde boyama kalemi ve kitabı da hediye edilecek.

 

Tatil tercihini Park Dedeman Denizli’den yana kullanan aileler; doğa harikası ve şifa kaynağı Pamukkale’yi, arkeolojik değeriyle Hierapolis’i, Tripolis ve Laodikeia antik kentleri ile alternatif sporlara ev sahipliği yapan Honaz Dağı’nı ziyaret ederek tarihin ve doğanın eşsiz harmonisine tanıklık etme fırsatı yakalayacak.

 

Hayvanat bahçesine ücretsiz giriş

Park Dedeman Eskişehir, Türkiye’nin önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olan Eskişehir’i ziyaret edecek konuklarına kenti doya doya yaşayabilecekleri benzersiz bir fırsat sunuyor. Otel, 8-17 Nisan 2022 tarihleri arasında minimum 2 gece konaklama yapan tüm misafirlerine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne ücretsiz giriş bileti veriyor. Misafirler bu olanaktan; otelin kurumsal web sayfasından, telefonundan ya da Dedeman Hotels App üzerinden rezervasyon yaparak faydalanabilecek.

 

Eskişehir, büyük şehirlere olan yakınlığı ve gezilecek, görülecek yer alternatifleri açısından hem çocuklar hem de aileler için pek çok seçeneğe sahip olması nedeniyle de sömestir tatilleri için ideal bir lokasyon. Gondol turlarının yapıldığı Porsuk Çayı, Sazova Parkı içinde yer alan Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Masal Şatosu ve Korsan Gemisi, Tarihi Odun Pazarı Evleri, Balmumu Müzesi ve Odun Pazarı Modern Müze, şehirde eğlence, kültür ve sanatın öne çıktığı noktaların başında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.