DOLAR 32,3434 0.23%
EURO 35,0903 -0.15%
ALTIN 2.306,651,29
BITCOIN 22887933,29%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

D-MARİN’DEN GÖCEK, TURGUTREİS VE DİDİM’DE DENİZ DİBİ VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ
  • Spor Tv Haber
  • Yaşam
  • D-MARİN’DEN GÖCEK, TURGUTREİS VE DİDİM’DE DENİZ DİBİ VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

D-MARİN’DEN GÖCEK, TURGUTREİS VE DİDİM’DE DENİZ DİBİ VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Yüksek kaliteli hizmet anlayışında çevresel duyarlılıkları ön planda tutan D-Marin, bulunduğu bölgelerde denizlerin korunması için desteklerine aralıksız devam ediyor. Dünya Çevre Günü kapsamında Göcek, Turgutreis ve Didim’de deniz dibi ve çevre temizliği etkinliği düzenleyen D-Marin, tonlarca atığın bertaraf edilmesine katkı sağladı.

ABONE OL
Haziran 10, 2022 09:12
D-MARİN’DEN GÖCEK, TURGUTREİS VE DİDİM’DE DENİZ DİBİ VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul, xx.06.2022– Çevre duyarlılığını ön planda tutan, doğal hayatı destekleyen alt yapı sistemleri ve ekolojik dengeyi gözeten hizmetleriyle dikkat çeken D-Marin, Dünya Çevre Günü kapsamında Göcek, Turgutreis ve Didim’de deniz dibi ve çevre temizliği etkinlikleri düzenledi. Marina çalışanlarının yanı sıra marinalarda yer alan kaptanların ve bölge halkının katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, kilolarca atık bertaraf edildi.

Etkinlik kapsamında deniz dibinden ve çevreden toplanan araba lastikleri, varil, plastik ve kauçuktan oluşan atıklar, geri dönüştürülmek üzere ilgili kuruluşlara teslim edildi.

Düzenlediği çevre etkinlikleriyle bulunduğu bölgelere katkılarını aralıksız sürdüren D-Marin, faaliyetlerinin etkilerini en aza indirmek için de ulusal ve uluslararası çevre kuruluşları ile iş birliği yaparak çevresel risklerin önüne geçiyor. Ayrıca D-Marin, başta çalışanları olmak üzere paydaşlarını, ziyaretçilerini ve müşterilerini geri dönüşüm ve çevre dostu uygulamalara da teşvik ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.