DOLAR 32,5869 0.22%
EURO 34,8144 0.42%
ALTIN 2.418,82-0,56
BITCOIN 21535570,33%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

COLUMBIA İLE SAĞANAK YAĞMURDA BİLE KURU KAL!

COLUMBIA İLE SAĞANAK YAĞMURDA BİLE KURU KAL!

ABONE OL
Mart 9, 2022 08:19
COLUMBIA İLE SAĞANAK YAĞMURDA BİLE KURU KAL!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia ile yepyeni maceralara hazır olun! Değişken hava koşullarına uyum sağlayabilmek için ihtiyacınız olan tüm ürünler Columbia’da!

 

Üstün teknolojili Columbia ürünleri ile doğanın derinliklerini keşfederken konforlu ve keyifli bir deneyime hazır olun!

 

Hayatın her anında fonksiyonel çözümler sunan Columbia yağmurlukları, sağanak yağmurlu havada bile üstün koruma sağlıyor. Omni-Tech™ teknolojisine sahip Columbia Watertight yağmurluklar su geçirmez yapısı ile sizi ıslanmaktan koruyor ve maceranıza kesintisiz devam etmenizi sağlıyor. Kordonu ile ayarlanabilir kapüşonu ve etek ucu ile vücudunuza tam uyum sağlıyor ve yağmurun size ulaşmasını engelliyor. Fermuarlı cepleri ile Columbia Watertight yağmurluklar, eşyalarınızı yanınızda taşımanıza imkan sunuyor ve yan cebine katlanabilme özelliği ile kolay taşınarak beklenmedik hava koşullarında sizi güvenle koruyor.

 

Doğa yürüyüşünde, çamurlu patikalarda veya şehrin tam kalbinde üstün teknolojilerle donatılmış Columbia ayakkabılar outdoor tutkunlarına ekstra güvenlik ve konfor sağlıyor. Omni-Grip™ teknolojisi ile tüm zeminlerde ekstra tutunma özelliği, Techlite+™ teknolojisi ile yastıklama sağlayan orta taban ve Outdry teknolojisi ile de su geçirmez yapı sunan Columbia ayakkabılar, değişken hava koşullarına karşı üstün koruma sağlıyor.

 

Uzun ve zorlu yürüyüşlerde bile mükemmel konfor ve rahatlık sunan FACET koleksiyonunda yer alan ayakkabılar üstün teknolojileri ile beklentilerinizin tümünü karşılıyor. Şık tasarımını üstün teknolojiler ile buluşturan FACET 60 Outdry™ farklı renk seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. Su geçirmez yapısı ile bir nehir kenarında taşların üzerinden zıplarken ya da yağmur altında doğanın derinliklerini keşfederken kuru ve konforlu kal!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.