DOLAR 32,3958 -0.18%
EURO 34,8280 0.16%
ALTIN 2.439,170,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı
  • Spor Tv Haber
  • Gündem
  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı

ABONE OL
Nisan 11, 2024 21:01
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Siyasi Partileri Ramazan Bayramı’nda Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aylin Nazlıaka Başkanlığındaki Heyet, Siyasi Partileri Ağırladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka liderliğindeki heyet, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı çerçevesinde siyasi parti temsilcilerini ağırladı. Parti genel merkezinde toplamda 17 siyasi parti heyeti ziyaret edildi.

DEVA Partisi Heyeti Nazlıaka Tarafından Ağırlandı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal liderliğindeki heyet, CHP’yi ziyaret ederek yerel seçim sonuçları üzerinden tebriklerini iletti. Nazlıaka, sonuçların ülke demokrasisi adına hayırlı olmasını diledi ve ülke sorunlarını çözmek adına birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Kadın Hakları Konusunda İşbirliği

Nazlıaka, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen ile kadın hakları konusunda yapılan işbirliğini önemsediğini belirtti. Nazlıaka, kadın ve genç adayların önemine vurgu yaparak, Türkiye’de CHP’li kadın belediye başkanlarının sayısının artmasını temenni etti.

Gelecek Partisi Ziyareti

Gelecek Partisi heyeti de CHP’yi ziyaret ederek yerel seçim sonuçları nedeniyle tebriklerini iletti. Nazlıaka, yoksul vatandaşları görmezden gelen bir anlayışı reddettiklerini vurguladı. Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici ise siyasi nezaket ve demokrasinin önemine dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi Ziyareti

Yeniden Refah Partisi heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci başkanlığında CHP’yi ziyaret etti. Nazlıaka, Türkiye’nin İsrail’e yönelik ihracat kısıtlamasını desteklediklerini belirtti. Müjdeci ise Filistin’deki zulme karşı olduklarını ve hükümetin alacağı kararları destekleyeceklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.