DOLAR 34,2764 0%
EURO 37,0121 -0.05%
ALTIN 3.023,651,06
BITCOIN 2308087-0,39%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş, Yunus Akgün’ün Paylaşımına Tepki Gösterdi!

Beşiktaş, Yunus Akgün’ün Paylaşımına Tepki Gösterdi!

ABONE OL
Ekim 22, 2024 22:27
Beşiktaş, Yunus Akgün’ün Paylaşımına Tepki Gösterdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunus Akgün’ün Sosyal Medya Paylaşımı Tartışma Yarattı

Galatasaray-Beşiktaş maçı öncesi, Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün’ün sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı. Paylaşımda yer alan müziğin Beşiktaş’a yönelik olumsuz ifadeler içerdiği iddia edildi.

Beşiktaş, TFF’ye Başvurmayı Planlıyor

Beşiktaş, Yunus Akgün’ün paylaşımı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurarak konuyu iletecek. Beşiktaşlı taraftarlar da sosyal medya üzerinden oyuncuya tepki göstererek TFF’den yaptırım talep etti.

Beşiktaş’tan Hızlı Yanıt

Beşiktaş, Yunus Akgün’ün paylaşımına kendi resmi sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” sözünü paylaşarak yanıt verdi. Kulüp, duruşunu net bir şekilde ortaya koyarak tepkisini dile getirdi.

Yunus Akgün Müziği Değiştirdi

Yunus Akgün, aldığı tepkilerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın arka planındaki müziği değiştirdi. Ancak Galatasaray yönetiminden resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Beşiktaş, TFF’ye Şikayette Bulunacak

Beşiktaş, Yunus Akgün’ün paylaşımı nedeniyle TFF’ye şikayette bulunacak. Konunun resmi mercilere iletileceği ve gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.