DOLAR 32,4924 0.01%
EURO 34,8134 -0.02%
ALTIN 2.493,440,38
BITCOIN 20839411,02%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Şimşek Gölbaşılı Esnaflarla Buluştu…

Başkan Şimşek Gölbaşılı Esnaflarla Buluştu…

ABONE OL
Şubat 17, 2022 10:38
Başkan Şimşek Gölbaşılı Esnaflarla Buluştu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gölbaşı ilçesini adım adım gezerek esnafla bir araya gelen Başkan Şimşek esnafın sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

Gölbaşılılar için yaptığı projelerle halkın sevgisini kazanan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sık sık esnafla bir araya gelerek esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Şimşek, vatandaşa verdikleri hizmetlerden bahsetti. İlçede hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde de bulunan Şimşek ”Göreve geldiğimizden bu yana tek gayemiz vatandaşımıza layığıyla hizmet etmek. Bugün geldiğimiz noktada bu gayemizi gerçekleştirdiğimizi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gölbaşımızı Uluslararası Bilardo Kompleksi gibi dünyada eşi benzeri olmayan bir yapı ile buluşturduk. Gölbaşını yüzüncü yılın modern kenti haline getireceğimizi söylemiştik. GÖLBİS, Paylaşım Noktası, Umutlu Yaşam Merkezi, Modern Kurban Kesim Alanı, Kariyer Noktası, Hilal Kart, Büyük Gölbaşı Merkez Projesi, Üniversiteliler Caddesi gibi çok önemli projelerimiz ile bu hedefe adım adım gidiyoruz“ dedi.

“Gölbaşılı esnaflarımızı canı gönülden destekliyorum”

Esnafın yaşadığı sorunların farkında olduklarını dile getiren Başkan Ramazan Şimşek ”Gölbaşılı esnaflarımızı canı gönülden destekliyorum. Zabıta ekiplerimiz yaptıkları denetimlerle fırsatçılara ve stokçulara göz açtırmıyor. İlçemizdeki huzuru ve refahı kötü etkileyecek her türlü olumsuzluğun karşısında Ramazan ağabeyiniz olarak yanınızdayım. Geçen yıl salgın nedeniyle zor günler yaşayan yaklaşık 1500 esnafımıza nakit para desteği sağladığımız gibi; işyeri açan ve açacak esnaflarımızla ilgili de yine ruhsat alımında iyileştirme çalışmaları yaptık, salgın mücadele kapsamında da esnaflara hijyenik koşullar için destek verdik. Dezenfektan çalışmaları ve malzeme desteği sağlayarak her daim yanlarında olduk ” ifadelerini kullandı. Başkan Şimşek, Gölbaşı için gece gündüz çalıştıklarını ve her bir Gölbaşılı için tüm imkanlarını seferber ettiklerinin atını çizdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.