DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asbury Üniversitesi Öğrencisi Isabella Willingham Olayı

Asbury Üniversitesi Öğrencisi Isabella Willingham Olayı

ABONE OL
Mart 14, 2024 18:03
Asbury Üniversitesi Öğrencisi Isabella Willingham Olayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Kadının Durumu Hakkında Şüpheler Artıyor

ABD’nin Kentucky eyaletindeki Asbury Üniversitesi’nde eğitim gören 21 yaşındaki Isabella Willingham, Kasım ayında yaşanan olayla gündeme oturdu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken genç kadının yurt odasında yaşadığı 23 dakikalık olayın detayları hala netleşmedi.

Ailede Büyük Endişe

Willingham’ın yakınları, genç kadının yurt odasında bilinci kapalı ve vücudunda çok sayıda yara ve bere bulunduğunu öğrendiklerinde büyük şok yaşadı. Uzun süre yoğun bakım servisinde kalan genç kadının durumu hakkında halen net bir bilgi olmaması aileyi endişelendiriyor.

Aile: “Hiçbir Önlem Alınmadı”

Willingham’ın ailesi, okul yönetiminin kızlarına yapılan saldırıya karşı hiçbir önlem almadığını belirtti. Öfkeli baba Andy Willingham, “Okulda bir saldırgan dolaşıyor olabilir. Kızımızın yaraları ve izleri büyük endişe yaratıyor” dedi.

Polis Açıklaması ve Ailenin İddiaları

Güvenlik güçleri, genç öğrencinin yurt odasındaki ranzadan düşerek yaralandığını ve bilincini kaybettiğini belirtse de Willingham’ın ailesi farklı iddialar ortaya attı. Aile, genç kadının parmaklarındaki takma tırnakların koparıldığını ve bacaklarında yanık izleri olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.