DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Üniversitesi’nde Yeni Gençlik Merkezi İçin Temel Atma Töreni Düzenlendi
  • Spor Tv Haber
  • Eğitim
  • Ankara Üniversitesi’nde Yeni Gençlik Merkezi İçin Temel Atma Töreni Düzenlendi

Ankara Üniversitesi’nde Yeni Gençlik Merkezi İçin Temel Atma Töreni Düzenlendi

ABONE OL
Şubat 17, 2024 19:01
Ankara Üniversitesi’nde Yeni Gençlik Merkezi İçin Temel Atma Töreni Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Üniversitesi’nde Gençlik Merkezi İçin Temel Atıldı

Ankara Üniversitesi’nde 2 bin metrekare peyzaj alanına sahip toplam 3 bin 74 metrekarelik gençlik merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Rektör, rektör yardımcıları, senato üyeleri, akademisyenler ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Necdet Ünüvar, bu anlamlı etkinliğin üniversite için önemine vurgu yaptı.

Yeşil Alan İçinde Gençlik Merkezi

Ünüvar, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, gençlik merkezinin hiçbir ağaç kesmeden ve canlıya zarar vermeden inşa edileceğini belirtti. Yeşilin içinde, sosyal imkanları gençlere sunacakları bir mekân hayal ettiklerini ve bu hayali gerçeğe dönüştürmek için harekete geçtiklerini ifade etti. Projenin tamamlandığında Ankara Üniversitesi’ne yakışır güzel bir gençlik merkezi ortaya çıkacağını belirtti.

Gençlik Merkezinde Neler Olacak?

Seralar olarak bilinen alanda inşa edilecek gençlik merkezinde; okuma ve çalışma salonu, sergi salonu, çok amaçlı salon, iki atölye, kitap satış mağazası ve sahne gibi birçok farklı alanın bulunacağı açıklandı. Rektör Ünüvar, inşaatın birkaç ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını aktardı. Yeni gençlik merkezi, öğrencilere daha iyi sosyal imkanlar sunmayı hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.