DOLAR 32,2681 0.06%
EURO 34,9260 0.13%
ALTIN 2.436,010,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABD İstihbaratı: Putin, Aleksey Navalni’nin Ölüm Emrini Vermemiş Olabilir
  • Spor Tv Haber
  • Dünya
  • ABD İstihbaratı: Putin, Aleksey Navalni’nin Ölüm Emrini Vermemiş Olabilir

ABD İstihbaratı: Putin, Aleksey Navalni’nin Ölüm Emrini Vermemiş Olabilir

ABONE OL
Nisan 27, 2024 18:09
ABD İstihbaratı: Putin, Aleksey Navalni’nin Ölüm Emrini Vermemiş Olabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Wall Street Journal, ABD istihbarat birimlerinin Şubat ayında öldürülen Rus muhalefet lideri Aleksey Navalni ile ilgili dikkat çekici bulgulara ulaştığını bildirdi.

Putin’in Ölüm Emrini Vermemiş Olabilir

Gazete, şüpheli bir şekilde öldürülen 47 yaşındaki Navalni’nin ölüm emrini bizzat Putin’in vermediğinin ABD’li yetkililer tarafından düşünüldüğünü aktardı. Kremlin, Navalni’nin ölümüyle ilgili iddiaları yalanlamış ve Putin, Navalni’nin ölümünün üzücü olduğunu belirtmişti.

ABD İstihbaratı Raporu

Wall Street Journal’a konuşan yetkililer, ABD istihbarat birimlerinin hazırladığı rapor ve inceleme sonucunda Putin’in Navalni’nin ölüm emrini vermediği sonucuna ulaşıldığını duyurdu. Navalni’nin ölümünden sonra uluslararası kamuoyu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ölüm emrini verdiğini iddia etmişti.

Putin ise Navalni’nin esir takasında kullanılmak üzere olduğunu söylemişti. ABD istihbaratı ise Putin’in bu ölüm emrini vermeyeceği sonucuna varmış durumda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.